I godt selskap

Kystens Hus er et nytt møteromstilbud i Nordens Paris. Det er åpent og tilgjengelig for alle som ønsker et særpreget møtested, sentrale lokaliteter og et kjøkken av høy kvalitet.

Byggets kantine kan bookes til ulike selskaper, herunder dåp, konfirmasjon og bryllup. For booking eller mer informasjon vedr. kantina, kontakt Kystens Mathus på ne@kystensmathus.no eller på telefon 948 36 784.

Møtesenteret vårt ligger i 2dre etasje. Toppmoderne møtefasiliteter med fantastisk beliggenhet ytterst mot Tromsøsundet. Dere kan velge mellom tre møterom med opp til 75 plasser. Alle møterommene inneholder en stor flatskjerm på vegg for presentasjoner fra PC. Kabel med et utvalg av overganger (HDMI, DP og miniutgaver av disse) henger på vegg. Det er dekning for tilkobling til trådløst Internett i hele møteområdet. Det største rommet har også videokonferanse tilgjengelig. PC med presentasjoner osv. må gjesten bringe med seg.

Mellom 1ste og 2dre etasje ligger Kystens Amfi, et intimt og rustikt amfi for inntil 150 personer. For mottakelser, presentasjoner og foredrag, minikonserter og mye annet fint.

Fra alle våre fasiliteter er adkomsten enkel til den spennende, interaktive utstillingen Havet & Kysten, som vil kunne berike deg og dine gjester.

Og alt rett i nærheten av husets flotte kantine – en av Tromsøs finest beliggende spiserihemmeligheter. Et eksklusivt tilbud for våre konferansegjester, og en trivelig kantine for de som jobber på huset. Kantinen driftes av Kystens Mathus og er også en nydelig arena for private selskap i alle varianter.

For booking eller mer informasjon vedr. møterommene, kontakt oss på velkommen@kystenshus.no eller på telefon 480 87 700.

Vær velkommen!

Til toppen